De sf valentin una din doua femei se asteapta sa faca sex

Zilnic primesc studii si rapoarte de la diferite institutii si firme de profil; astazi am primit la prima oara un studiu foarte interesant in legatura cu ziua de azi, 14 februarie, sf valentin   ( o chestie imprumutata de la americani), astfel:

„Conform SECS( Societatea pentru Educatie Contraceptiva si Sexuala) una din doua femei se asteapta sa faca sex de sf valentin, DAR numai 36% vor folosi o metoda contraceptiva moderna.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 1110 femei, cu varsta cuprinsa intre 15-35 de ani, active sexuale (!!!!! 15 ani DUMNEZEULE!!!!!).

Potrivit cercetarii , aproapte o femeie din nou(46%) planifica un contact sexual in noaptea de sf valentin( !!!! no comment !!!!!); dintre acestea 36% se vor proteja printr-o metoda contraceptiva moderna( !!!! hai nu ma innebunii !!!!).

Conform aceluiasi studiu, in alegerea unei metode contraceptive, 23% prefera sa se sfatuiasca cu prietenele, 13% s-au informat pe net, iar 10% ar avea incredere in recomandarea partenerului (!!!! un singur cuvant PREZERVATIVUL, e ieftin si eficace!!!!) ”

Deci sa inteleg ca femeile, sau cel putin 46% din ele planifica sa faca sex numai in zile de sarbatoare, fie si ele straine??? Adica ele fac sex numai de sf valentin, paste, craciun si anul nou?? vai vai in ce lume traim; eu nu mai am nimic de comentat pe langa faptul ca detest sfantul valentin, aceasta traditie americana stupida; in continuare va las pe voi, cititorii mei sa trageti concluzii.

Cel mai tare video de sf valentin 

Reclame

2 răspunsuri to “De sf valentin una din doua femei se asteapta sa faca sex”

  1. Sf. Valentin, Halloween si ce o mai fi sunt niste sarbatori importate de la americani in dauna piedserii traditiilor romanesti…Romania, WAKE UP!!!

  2. Bloggeri din Brasov organizeaza un mars in memoriam victimelor strazii. Mai multe detalii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: